Оваа веб страница користи колачиња за да ви овозможи подобро корисничко искуство.Подесување Затвори
0
Во кошничка 0 MKD

  • Почетна
  • Инфо содржина

Општи услови за електронски промотивни пораки

Општи услови за електронски промотивни пораки

Овие општи правила ги дефинираат начините за вршење на услугата за примање масовни електронски промотивни пораки (во натамошниот текст: услуга) на компанијата Аполло МК ДООЕЛ, бул Киро Глигоров бр.13, 1000 Скопје (во натамошниот текст: испраќачот). Давателот на техничка услуга е SendBlaster (во натамошниот текст: давателот на услугата). Давателот на услугата е одговорен за техничкото извршување на услугата. Со пријавувањето за услугата, корисникот се согласува и се согласува со Општите услови и правила на електронските промотивни пораки објавени на www.bubamara.mk

1 Општи услуги

Услугата може да ја користат сите корисници на адресата за е-пошта. Предуслов за користење на услугата е дека корисникот е целосно запознаен, разбира и се согласува со Општите услови и правила на електронските промотивни пораки. Компанијата Аполло ги известува корисниците за придобивките и не прецизира никакви обврски, особено корисниците немаат обврски поврзани со купувањето. Целта на електронските промотивни пораки е да се информираат корисниците за промотивните активности, комуникација во врска со тековните придобивки, понуди и попусти, да подготвуваат и проследуваат редовни или дадени податоци за сопствени понуди.

Личните информации се обработуваат само за целите на известување на испраќачот.

  1. Пријава на услуги

Корисникот може да се регистрира за услугата на многу начини. Корисникот е должен целосно да се запознае со Општите услови и правила на електронските промотивни пораки.

Корисникот може да се логира во електронски известувања со внесување на е-пошта во полето "Претплатете се на е-новости" и да заврши со потврдување на врската во е-поштата за потврда што корисникот ќе ја добие на внесената е-пошта. Нема да се најавува пред корисникот да ја потврди врската во е-поштата за потврда до услугата.

1.2. Одјава на услуги

Клиентите секогаш имаат можност да се откажат од услугата бесплатно и лесно.

Електронските промотивни пораки ќе ги прима корисникот врз основа на нивната претплата на е-билтени. Да се откажете од Сите услуги за рекламирање пораки на Бубамара, корисникот мора да испрати е-пошта до клубот info@bubamara.mk со предметот „ОДЈАВА“, содржината што содржи клучен збор „ОДЈАВА“ и е-пошта на која ги прима пораките. Корисникот ќе го откажеме корисниците во законскиот рок.

1.3. Промена на податоците за услугата

Корисникот може да ги промени информациите со кои првично се најавувал во услугата. Тоа може да го стори со испраќање е-пошта на info@bubamara.mk со темата линија „ПРОМЕНА“, содржина што содржи клучен збор „ ПРОМЕНА “, адреса за е-пошта што корисникот сака да ја промени и нова е-пошта.

1.4. Цена на услугата

Користењето на услугата е бесплатна. Секоја емаил порака за корисникот е бесплатна

1.5. Користење на 10% попуст

Корисникот може да користи 10% попуст само еднаш откако ќе се регистрира на нашата емаил адреса. Попустот се одзема од вкупната сума од купувањето.

2. ПРИВАТНОСТ И ЗАШТИТА НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ НА КОРИСНИЦИТЕ

Корисникот гарантира и презема целосна одговорност дека дадените информации се точни. Испраќачот се обврзува внимателно и во согласност со законите на Република Македонија да ги заштити сите лични податоци на корисниците кои со користење на услугата му овозможуваат на испраќачот да ги собере, обработува и чува своите лични податоци за целите на работењето на услугата, за статистички цели и за анализа. Испраќачот нема да ги доставува податоците до трети страни без претходна согласност од корисникот, освен за надворешни изведувачи кои ги обработуваат податоците само во име и според упатствата на испраќачот.

Пренасочените информации ќе ги чува испраќачот сè додека корисникот не се најави.

Испраќачот му овозможува на корисникот увид во неговите лични информации што ги чува и обработува заради обезбедување на услугата. На барање на членот, компанијата ќе ги достави до корисникот во електронска форма во законски рок.

За пристап до неговите лични информации, корисникот мора да испрати барање за пристап до лични информации со наслов „Увид“ на info@bubamara.mk.

Корисникот може да побара бришење на своите податоци. Може тоа да го стори со испраќање на барање на info@bubamara.mk под наслов „БРИШЕЊЕ ОД ЕВИДЕНЦИЈА “.

Поради обезбедување на своите услуги, провајдерот ги собира, управува, обработува и ги чува следниве податоци за корисникот (регистрација на корисници):

- адреса на е-пошта

- IP адреса.

Во случај на напади на бази на податоци, односно компјутерски систем, компанијата не е одговорна за последиците. Во секој случај, Бубамара ќе направи сè за да се преземат сите неопходни и законски мерки.

3. Одрекување од одговорност

Корисникот е свесен и се согласува дека:

- системот за испраќање електронски пораки и пренесување на друга содржина не е целосно и апсолутно безбеден и сигурен, иако испраќачот се обврзува да ги почитува сите законски одредби во врска со заштитата на личните податоци

- испраќачот не може да обезбеди рамнотежа за фактори што не се под негова контрола

- испраќачот не е одговорен за содржината што ја споделуваат корисниците и / или операторите

- испраќачот не може да обезбеди работа на услугата во случај на неуспех на мрежата на договорни партнери, прекини на електрична енергија или други технички пречки што можат привремено да влијаат на работењето на услугата и не е одговорна за случаи на виша сила

- корисникот е целосно одговорен за сите доставени информации

- во никој случај испраќачот или давателот на услугата не одговара за каква било штета што може да им се случи на корисниците

- корисникот носи целосна одговорност за соодветна заштита на сите податоци на мобилни телефони, таблети, персонални компјутери и други уреди каде што може да се чуваат податоци; испраќачот нема да одговара за какви било штети во случај на загуба или кражба на овие информации и нема да одговара за техничка несоодветност на опремата на корисникот.

4. Општи услови за користење на услугите

Услов за користење на услугата е дека корисникот е целосно запознаен, се согласува и се согласува со Општите услови и правила на електронските промотивни пораки. Со прифаќање на Општите Услови и правила на електронските промотивни пораки, корисникот експлицитно се согласува со сите услови и услуги на услугата и изјавува дека е целосно запознаен со услугата.

5. Кршење на општите услови

Испраќачот ги исклучува сите корисници кои ги нарушуваат овие Општи услови на електронските промотивни пораки, важечките закони и регулативи на Република Македонија.

6. Општо

Испраќачот може во секое време да ги промени условите за користење, доколку се бара да биде од техничка, трговска или правна природа, или причини што се јавни. Било какви измени претходно ќе бидат јавно достапни на www.bubamara.mk или на друг начин ќе бидат достапни за јавноста. Во случај корисникот да не ги прифати променетите услови на услугата, давателот на услугата може да му одбие пристап до услугата. Испраќачот ќе ги извести корисниците за сите измени и новости на сите места каде што се објавени Општите услови за електронски промотивни пораки. Услугата е достапна на македонски јазик. Општите услови за електронски промотивни пораки се напишани на македонски јазик.

Аполло МК ДООЕЛ, јуни 2018 година.

Бидете секогаш во тек со новите акции на Бубамара.мк

Регистрирајте ја вашата адреса за е-пошта и ние ќе ве известиме за нашите активности секогаш кога ќе бидат нови. Не пропуштајте ги одличните цени, бидете во тек!

Но, тоа не е сè, само со регистрирање добивате 10% попуст на следното купување преку Интернет.

Купувајте на www.bubamara.mk и секогаш подарете му го вашето најдобро на вашето дете!


Бубамара.мк , секогаш тука за вас! 

Кога можеме да ги очекуваме нарачаните производи?

Производите кои се нарачани, на доставната служба и се предаваат следниот ден, доколку нарачката е направена по 14 часот. Секоја нарачка има различен период на достава. За достава е задолжена надворешна фирма, која откако ќе ги преземе нарачките, истите ги доставува во рок од 3 работни дена.
3.238.49.228