Оваа веб страница користи колачиња за да ви овозможи подобро корисничко искуство.Подесување Затвори
0
Во кошничка 0 MKD

  • Почетна
  • Инфо содржина

Заштита на лични податоци

Оваа политика на приватност се однесува само за www.bubamara.mk. Доколку е присутен линк кој ќе Ве поврзе со други страни, ние не превземаме никаква одговорност во однос на заштитата на личните податоци која ја обезбедуваат тие интернет страни.

Аполло Мк ДООЕЛ како контролор на лични податоци целосно ја заслужува Вашата доверба бидејќи посветува големо внимание на почитување на приватноста и заштитата на личните податоци.

Ве информираме дека можете да ја посетите нашата веб страница и без да ги откриете Вашите лични податоци, меѓутоа, доколку сакате да се регистрирате, или да извршите нарачка неопходно е да ги обработуваме Вашите лични податоци. Личните податоци на корисниците на нашата веб страница се обработуваат во согласност со Законот за заштита на личните податоци.

Со потврдување на општите услови се согласувате Контролорот Аполло МК ДООЕЛ, Скопје, да изврши прибирање, чување, обработка и пренос на Вашите лични податоци и тоа: Име и презиме, телефон за контакт, адреса за достава и електронска пошта.​​

Контролорот ќе го врши прибирањето, чувањето, обработката и преносот на личните податоци на законски начин, согласно одредбите и начелата на Законот за заштита на личните податоци (Службен весник на РСМ бр.40/20), заради остварување на следните цели: исполнување на договорна обврска – достава на нарачаниот производ, како и за идни маркетинг цели. Преносот на личните податоци може да се врши на сервери кои исполнуваат високи технички стандарди на безбедност и заштита на електронски системи и кои може да се наоѓаат на територија на Република Северна Македонија, како и во странски земји кои ги исполнуваат соодветните критериуми согласно закон и врз основа на одобрение на Агенцијата за заштита на личните податоци.

Назив и адреса на контролорот: Аполло МК ДООЕЛ, ул. бул. Киро Глигоров бр. 13, 1000 Скопје, Гази Баба, Република Северна Македонија
Телефон: (+389) 2 521 4717
Е-маил адреса: uprava.apollomk.mk

Бидете секогаш во тек со новите акции на Бубамара.мк

Регистрирајте ја вашата адреса за е-пошта и ние ќе ве известиме за нашите активности секогаш кога ќе бидат нови. Не пропуштајте ги одличните цени, бидете во тек!

Но, тоа не е сè, само со регистрирање добивате 10% попуст на следното купување преку Интернет.

Купувајте на www.bubamara.mk и секогаш подарете му го вашето најдобро на вашето дете!


Бубамара.мк , секогаш тука за вас! 

Кога можеме да ги очекуваме нарачаните производи?

Производите кои се нарачани, на доставната служба и се предаваат следниот ден, доколку нарачката е направена по 14 часот. Секоја нарачка има различен период на достава. За достава е задолжена надворешна фирма, која откако ќе ги преземе нарачките, истите ги доставува во рок од 3 работни дена.
44.197.230.180